IMG 20160105 191454This article is bilingual. Dit stukje is tweetalig... The Famous door at Boshoven, the elderly home of the Roelands family... More photo's are welcome, please visit Hugo and Nicole to make your own photo at the famous door..

De beroemde deur waar velen voor moesten poseren als ze langskwamen... Meer foto's zijn welkom,, ook van de Nederlanse Roelandsen...

deurverbouw Nicole2001Bij de verbouwing werd een schouw, die aansloot op de "goei kamer", afgebroken, de oude deur naar de zolder boven de stal bleef gelukkig behouden.deur VERBOUW

While renovating the house an old chimney was removed, wich was attached to the best room in the old house. Bdeur Gusefore the walls became colored uncle Gus from Canada payed a visit to his elderly home. The old lock used to be where he holds his right hand on the door. On the other side there was a storage of hay to feed the cows in the sable below in his days on Boshoven. After his picture we seem to miss a generation... Ome Gust kwam langs voor de muren werden behandeld met een nieuwe kleur... De witte kleur op de deur is nog wel origineel...

deur MarkVandenOuwelandMark Vandenouweland was here in 2015...

 

 

 

deurBridgette Marijn.Bridgette and Marijn too came to take a photo. deurJanet Daniel

Janet and Daniel on photo in december 2015Deur Adrian Mia.

Adrian and Mia posing the same year (2015).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 IMG 20160105 191709Interstruif (Mathieu Roelands) also posed in 2015, beeing back on the attic where he slept during many nights In  the yeats 1962-1994...

 

 2018KendraJeffIn 2018 new visitors fom Canada came along..

2018Kendra group

 

 

Welkom op de persoonlijke website van Interstruif. Als U toegang wil als geregistreerde gebruiker van deze website stuur mij dan een berichtje (gebruik het contactformulier).

Deze site is tweetalig Nederlands-Engels. Voor elke taal is er een aangepast menu, waar links staan naar inhoud die in die taal beschikbaar is. De taalkeuze wordt bepaald door in eerste instantie de taal van je computer. Je kunt eenvoudig een andere taal kiezen door op het gewenste vlaggetje linksboven te klikken.

Op deze site zijn een aantal zaken te vinden waar ik mij mee bezig hou, zoals het maken van websites als deze, maar ook genealogie ofwel familiekunde.

Mathieu RoelandsBDe naam "Interstruif" komt uit mijn persoonlijke levensloop en heeft te maken met carnaval en emigratie. De bijnaam is ontstaan bij het ontwikkelen van een website voor Carnavalsstichting De Struivenbakkers. Die bijnaam komt van "internationale Struif" een struivenbakker uit Alphen NB, die in het buitenland wonende actief bleef in de carnavalsorganisatie. Ik schrijf "bleef", want in 2014 heb ik besloten mijn bakkersmuts aan de wilgen te hangen en te stoppen met het mee organiseren van het openbare carnaval in Struivenlaand.  Natuurlijk zit stoppen met carnaval vieren, in het seizoen van 11/11 tot aswoensdag er niet in. Interstruif is een speudoniem van Mathieu Roelands. Voluit Matheus Victor Maria. Met als achternaam Roelands. Die achternaam is afkomstig van een zekere Roeland Bertrams en zo komen we bij een andere hobby terecht: genealogie ofwel "familiekunde". Meer over mijn familie en aanverwanten kunt u nalezen in het deel over genealogie op deze site.

Mathieu Roelands werd geboren begin 1962 in Alphen, gemeente Alphen en Riel in Noord-Brabant, Nederland. Vandaag de dag woont hij in 's Gravenwezel, gemeente Schilde, provincie Antwerpen, BelgiĆ«. Zijn professionele bezigheden bevinden zich op het terrein van de spoedgevallen-verpleegkunde in een algemeen ziekenhuis, deel van GZA-ziekenhuizen in Wilrijk, gemeente Antwerpen, BelgiĆ«. Ook wordt er veel werk besteed aan de vakbond, waar hij in de instelling  afgevaardigde van is.